Sapun natural – Coffee Arabica

Nu stiu daca este ceva mai placut decat sa ma trezesc dimineata , sa stiu ca nu “trebuie” nimic si sa-mi prepar o cafea tare la filtrul meu preferat. Uneori ma gandesc ca licoarea asta,asa frumos mirositoare ,in nuante de maro cald ,vine de la Dumnezeu….cred ca exagerez …dar crede-ma ,imi place la nebunie sa savurez o cafea aromata la geamul apartamentului meu frumos, ce-mi ofera o priveliste pe care n-as da-o nici pe un milion de dolari. Da, pot vedea rasaritul soarelui in fiecare dimineata!

Privesc de la inaltimea apartamentului meu,in toata splendoarea lui ,acest oras – frumos sau urat, curat sau nu – este orasul meu si ma  simt legata pe viata de pamantul pe care este cladit.

Ce m-a luat valul…pai trebuia sa iti vrbesc despre sapunul meu natural, ultima creatie – cu cafea aromata  strooong…

Sapunul acesta este preferatul meu si este facut cu mare dragoste ,avand in vedere ca savuratul cafelei a devenit un obicei sau chiar il ridic la rang de viciu .sapun natural cu cafea .JPG

ambalat manualEste o reteta care include multe uleiuri extrem de pretioase pentru pielea noastra  –  ulei de masline,ulei de cocos,ulei de palmier, unt de cacao,unt de cacao dark,ulei de avocado, ulei de migdale dulci, ulei de ricin,cafea (nu macinata ci lichid care a inlocuit apa) ,DECI NU ESTE UN SAPUN EXFOLIANT , uleiuri esentiale – un amestec ce confera o aroma proaspata ,fresh.

Enjoy !

sapun cu cafea

PS N-am avut rabdare cateva saptamani ,l-am testat deja ,m-am spalat cu el pe maini si pot spune ca mirose usor a cafea. Super!

In curand ,il vei putea achizitiona din magazinul online.