Despre noi

Numele meu este Violeta – iubesc de cand ma stiu natura ,oamenii si lucrurile create cu prorpriile maini ,considerand intotdeauna ca talentul   meu este calitatea care ma deosebeste pe mine de ceilalti oameni.

Cele doua pasiuni ale mele – crearea bijuteriilor si fabricarea cosmeticelor naturale ,ma pasioneaza in egala masura .Nu va pot spune daca imi place mai mult sa creez bijuterii sau sa fabric sapun natural – amanadoua imi solicita imaginatia la fel de mult si cred ca pe amandoua le fac la fel de bine.Interesul celor din jur – prieteni,cunostinte,colegi,fata de produsele mele, m-a incurajat si practic a fost motorul care m-a impins catre dorinta de a pune bazele unei afaceri care a prins aripi in anul 2011. Entuziasmul si pasiunea cu care realizez bijuteriile si sapunurile naturale ,constituie sursa mea de energie.

Acum am mai crescut,am deja doi ani iar bucuria mea e mare – am realizat  mai mult decat imi imaginam la inceputuri,mi s-au alaturat cativa oameni inimosi care cred in mine si care lucreaza acum alaturi de mine,cu multa daruire si pasiune pentru frumos.

ZainBeauty este numele produselor noastre cosmetice din unturi si uleiuri vegetale de cea mai buna calitate,alese cu grija si pricepere , cu scopul de a satisface in totalitate nevoile si confortul pielii voastre.Asa cum v-am spus deja,in spatele acestei denumiri comerciale se afla o mana de oameni ,scopul final fiind acela de a trai in armonie cu natura folosindu-ne de darurile ei.Absolut toate produsele noastre sunt fabricate manual in vase din sticla si ustensile din lemn sau metal .Ambalarea si taierea fiecarei bucati de sapun fiind facuta tot manual – ceea ce inseamna  timp ,rabdare si atentie pentru detalii.

Rețetele sunt concepute în mare masură de noi și imbunatatite in permanenta in functie de  cerințele voastre – consumatorii produselor noastre..

Majoritatea produselor cosmetice ZainBeauty sunt certificate de laboratorul acreditat RENAR GENMAR COSMETICS și notificate de Ministerul Sanatatii.

Nu am uitat sa va spun despre bijuterii – am ales sa va invit sa le admirati singuri in pagina special destinata prezentarii lor. Ele sunt in mare parte rezultatul muncii si imaginatiei mele ,unele sunt UNICAT ,altele sunt repetabile intr-o oarecare masura.

Da,inca ceva – in calatoria voastra pe acest blog veti gasi articole despre oameni frumosi,romani autentici si locuri de-o frumusete rara pe care le puteti vizita si voi chiar aici in frumoasa noastra tara.

Va astept cu drag sa ne vizitati,sa ne spuneti parerile voastre,sa ne criticati sau sa ne oferiti sugestii la adresa de e-mail : zainbeauty1@gmail.com