Ce informatii veti gasi pe acest blog si cu ce va vor ajuta

criniAsa cum v-am spus deja ,am inceput anul in forta ,iar prima schimbare majora este crearea unui nou blog – mai interesant ,mai frumos,mai altfel. Schimbarea majora consta in faptul ca veti gasi aici,concentrate intr-un singur loc foarte multe informatii legate atat de produsele noastre cosmetice cat si de bijuteriile pe care eu le creez cu multa dragoste si pasiune. Asta nu e tot,este poate cea mai mica parte din informatiile pe care le veti gasi citind acest nou blog.

In primul rand vreau sa va marturisesc tristetea pe care o simt constatand ca si in acest domeniu,care ar trebui sa fie al creativitatii,al imaginatiei,al talentului ,al frumosului intr-un cuvant ,se afla oameni foarte egoisti ,individualisti ce sufera de autosuficienta si care afiseaza o superioritate fara motiv in cazul unora.Intalnesc pe retelele de socializare oameni dornici de a-si transforma propriile preocupari intr-o mica afacere sau de a afla informatii suplimentare despre lucruri frumoase pe care vor sa le construiasca cu propriile lor maini. Ca si mine,multi dintre ei pleaca pe drumul acesta fara niciun ban dar cu o mare dorinta de a reusi (spre deosebire de altii care se multumesc a sta la Tv cat e seara de mare si apoi sa dea vina pe guvernanti pentru neajunsurile lor) . NUMAI CINE NU ARE BANI intelege ce inseamna sa vrei sa faci ceva si sa nu poti – e descurajant si frustrant! Dar ei nu renunta asa usor si incearca sa afle cat mai multe informatii care i-ar putea ajuta – de unde? De la oameni care au avut curaj si au reusit si care evident au aceleasi perocupari. 

In mod regulat aud si placa asta cu “birocratia din Romania” nu ne lasa sa demaram ,ne pune bete in roate. Aflati ca eu nu am intampinat niciun fel de obstacol in demararea afacerii mele handmade – cosmetice si crearea de bijuterii. Dragii mei ,sunt numai impresii de multe ori false ale unora dupa care va rog sa nu va mai luati!

Banii sunt o problema a multora dintre noi dar totusi se poate daca vrei cu adevarat! De la mine veti primi informatii pentru care nu trebuie sa platiti – sunt oferite cu placere si din dragoste pentru ceea ce fac.

Iata la ce sa va asteptati :

1. Am inceput deja postarea retelor pentru fabricarea sapunului natural – deocamdata am oferit retete simple ,pentru incepatori. Voi continua cu postarea retetelor ,cu sfaturi utile si cu foarte multe alte informatii legate de fabricarea sapunului natural.

2.  Retete pentru fabricarea altor produse cosmetice naturale – unturi de corp,balsam de buze,deodorant natural,etc – toate experimentate de mine si pe care le comercializez de cativa ani- deci sunt sigure !

3. Scheme ce va vor ajuta la fabricarea bijuteriilor handmade,site-uri cu tutoriale despre modelarea cleiului polimeric,magazine de unde puteti cumpara accesorii fara sa va pacaliti.

4. Despre cum sa va  pastrati frumusetea in mod natural voi vorbi poate cel mai mult, e un vast domeniu si de mare interes (cel putin asa ar trebui sa fie)

5.Despre produsele mele dragi multe informatii si sfaturi.Daca doriti sa cumparati vreunul ,puteti s-o faceti aici.

Violeta