Crema hidratanta antirid Goji & Argan

Crema din ingrediente de origine naturala , se adreseaza persoanelor cu ten uscat ,matur. Este un nou produs marca SapunZain.

Pentru realizarea acestei creme,am ales ingrediente de cea mai buna calitate ,care  se situeaza pe primele locuri in topul ingredientelor cosmetice cu efect antiaging  – ulei de ARGAN presat la rece si fructe GOJI .

Fructul GOJI – supranumit si ‘fructul longevitatii”  , este considerat pe buna dreptate ,o comoara a naturii cu multiple beneficii pentru sanatate. Este intalnit adesea si sub forma de pulbere ,asa cum se regasete  in aceasta crema hidratanta si sprijina protejarea pielii impotriva radiatiilor solare puternice,incetineste procesul de imbatranire al pielii ,datorita continutului mare de antioxidanti,contribuind si la imbunatatirea structurii colagenului actionand si impotriva inflamatiilor. Fructele de GOJI contin de 400 de ori mai multa vitamina C decat portocalele, contin proteine,vitamine (A,C,B1,B3) si minerale – fier,potasiu.magneziu,seleniu,zinc.

Uleiul de ARGAN –acest elixir al tineretii vesnice ,are cea mai mare concentratie de Tocopherol (vitamina E)  dintre toate uleiurile existente si tocmai acest antioxidant natural puternic (vitamina E) este cel care diminueaza vizibil semnele imbatranirii pielii . De asemenea,acest ulei miraculor contine saponine care hranesc in profunzime pielea uscata. Contribuie si la vindecarea diferitelor afectiuni ale pielii – psoriazis,eczeme,etc.

in perioada octombrie – decembrie 2014 ,crema poate fi achizitionata la un pret special din magazinul online.