Deodorant solid natural

Un foarte eficient deodorant solid  HANDMADE ,nu contine compusi pe baza de aluminiu, fara PARABENI,produs 100% natural.DEODORANT NATURAL

Foarte bine tolerat de piele!

Deodorantul solid  nu este un anti perspirant.UNTURILE DE CACAO SI SHEA  din care este facut acest deodorant nu blocheaza porii ci permite pielii sa respire, iar uleiurile esentiale de salvie,tea tree menta si bicarbonatul neutralizeaza mirosul neplacul al transpiratiei.

Ingredientele sale sunt : unt de cacao,unt de shea ,bicarbonat,amidon de porumb,Vitamina E,glicerina,ulei esential de salvie,menta,  tea tree(arborele de ceai)  -un  antibacterian natural ,este folosit impotriva exemelor si iritatiilor pielii .

Fiind un produs 100% natural, deodorantul nu contine conservanti sau intaritori sintetici, se va  pastra intr-un mediu uscat, ferit de umezeala, caldura si lumina directa.

Dupa aplicare, deodorantul trebuie lasat un minut sau doua sa intre in piele. Deodorantul poate lasa urme usoare ce vor disparea la spalare.

Cateva cuvinte despre UNTUL DE CACAO  – Este unul dintre cele mai populare produse cosmetice deoarece se foloseste in toate tipurile de produse de ingrijire – pentru ten,corp si par. Este nelipsit din cremele pentru prevenirea si tratarea vergeturilor ( datorita puterii mari de hidratare si refacere a tesuturilor) si din  cremele de protectie solara.

De ce protectie solara? Pentru ca untul de cacao este cel care asigura un bronz cafeniu, uniform si de lunga durata. Acesta este motivul pentru care unele persoane aleg sa foloseasca la plaja exclusiv untul de cacao pur.

Termen de valabilitate : 12 luni

Greutate: 50 gr