Retete sapun natural,creme

Sapun natural – pentru o piele tanara si sanatoasa

Natura ,prin generozitatea ei,ne ofera tot ceea ce noi avem nevoie, chiar si acolo unde medicii nu mai au solutii,natura ne poate salva de la alergii si boli de piele.

Din fericire tendinta de a reveni la natural si a ne indeparta de chimicale este in crestere si in Romania.

Produsul pe care il folosim cel mai des  pe toata suprafata corpului este sapunul.Potrivit unui studiu publicat Jurnalul de farmacologie si experimente terapeutice , pielea absoarbe 60% din substantele pe care le aplicam pe ea, asa ca hranirea pielii cu ingrediente naturale de calitate este foarte  importanta .

SAPUNUL NATURAL  este alegerea cea mai buna,deoarece  contine NUMAI uleiuri vegetale de buna calitate(ulei de masline,ulei de cocos,ulei de migdale,ulei din samburi de struguri) ,uleiuri esentiale pentru miros(nu parfumuri si alte miresme sintetice)care va ofera si beneficiile aromaterapiei   la care se adauga o multime de plante medicinale, lapte de capra,ulei de catina,argile detoxifiante,rezultand un produs care curata si hraneste in acelasi timp.

Beneficiile sapunului natural  

Folosirea frecventa a SAPUNULUI NATURAL duce la ameliorarea pana la vindecare a bolilor de piele – eczeme,psoriazis,prurit,alergii,.

Contine glicerina in mod natural ,fiind un produs secundar rezultat in urma procesului de saponificare .Glicerina naturala are calitatea de a absorbi cu usurinta apa din aer,asigurand astfel hidratarea atat de necesara pielii .O alta calitate  a glicerinei este aceea ca nu determina reactii alergice.

Creaza o bariera protectoare lasand pielea sa respire,ajutand la hidratarea acesteia.

Eliminarea completa fara nici un alt efort a punctelor negre atat de inestetice.

Pe langa o ingrijire naturala,eficienta,va puteti bucura si de beneficiile aromaterapiei datorita uleiurilor esentiale folosite la fabricarea sapunului natural.

A te mentine tanar si sanatos cred ca este dorinta fiecaruia dintre noi  – sapunul natural,pe langa alte produse naturale de ingrijire, va ajuta sa transformati aceasta dorinta in realitate.

PS Intr-un articol viitor  voi alcatui pentru toti cei interesati de fabricarea sapunurilor naturale, cateva retete complete .