Hai sa fim proprii nostri “traineri”

Dupa cum am observat la o simpla cautare pe Google, se poarta natural si in Romania…din ce in ce mai mult. Ma bucura acest fapt – ne intoarcem incet ,incet la natura,la  tot ce ne poate oferi ea mai bun.

Luand drept etalon traficul de pe blogul meu,constat ca numarul celor care doresc sa fabrice propriul sapun natural, a crescut considerabil. O decizie buna care va fi ridicata in scurt timp la rang de hobby sau de ce nu,inceperea unei mici afaceri in domeniu.

Personal ma bucura acest fapt si in acelas timp ,intelegand concurenta ca pe o provocare,ma voi stradui sa fiu la inaltimea asteptarilor clientilor si prietenilor mei, carora le multumesc in egala masura  pentru incredere,aprecieri si sustinere.

In speranta ca ma veti intelege, as vrea sa va spun ca nu pot raspunde in timp real tuturor intrebarilor voastre aici pe blog sau la telefon- asta din lipsa de timp. Nici pe blogul acesta care mi-e foarte drag,nu pot scrie mai des,CHIAR DACA IMI DORESC FOARTE MULT. Incerc sa ma ocup personal si cat mai bine de mica mea afacere cu tot ce implica aceasta – realizarea produselor, vinzarea lor,workshopuri realizare sapun natural,administrarea blogului si a magazinul online,a unei pagini de facebook si..si…lista continua.Alpii austrieci

Fotografie din arhiva personala . Alpi – Zell Am See,Salzburg land.

Anul acesta imi doresc sa scriu mai mult si sa adaug aici articole care nu au nicio legatura cu realizarea cosmeticelor naturale dar au o mare legatura cu FELUL IN CARE INTELEGEM SA TRAIM SI SA FIM FERICITI.Mi-as dori sa fie un dialog si nu un monolog si ii invit pe cei care doresc sa propuna o tema de dezbatere – va fi o mare provocare pentru mine ! Astfel vom putea realiza doua lucruri care ,dupa parerea mea,sunt esentiale in viata – SA FACEM CE NE PLACE (realizarea minunatelor sapunuri naturale) SI SA TRAIM IN PACE,DRAGOSTE  SI ARMONIE…din pacate nimeni nu ne invata asta nicaieri .Lumea e plina de traineri care mai instruiti pentru a convinge,cursurile astea costa ceva (chiar zilele trecute m-am uitat din curiozitate pe internet si am vazut cat costa un curs de week end…?????!!!!!)DE CE NU PUTEM FI PROPRII NOSTRI TRAINERI apeland la experientele noastre de viata?  Banii ce reprezinta valoarea unui curs (intre 800 si 1500 lei) ii putem cheltui intr-un mod mult mai placut. Alegerea este oricum a fiecaruia dintre noi.

La cat mai multe realizari dragi prieteni !!!

Hai sa descoperim comorile ascunse din adancul fiintei noastre!