In cautarea fericirii

LA  MULTI ANI  dragii mei prieteni ,sper ca sarbatorile  sa va fi gasit alaturi de cei dragi,in pace si liniste sufleteasca ,primindu-l asa cum se cuvine pe Mos Craciun.

Astazi voi scrie despre un film pe care l-am vazut in noaptea de ajun  …un film foarte emotionant si motivational ..film ce a lasat amprente puternice asupra sufletului meu. Se numeste “In cautarea fericirii” iar actorul ce joaca rolul principal este Will Smith ,alaturi de fiul sau in varsta de 5 ani. Filmul oglindeste drama fiecaruia dintre noi ,care traieste intr-o societate nedreapta , oarba si plina de abuzuri indreptate spre cei care nu au avut sansa sa se nasca intr-o familie cu parinti bogati. …societate transformata intr-o jungla in care supravietuiesc doar cei puternici si mult prea fara constiinta.

Exista momente de cumpana ,de disperare,momente in care toate se naruie in jurul nostru, iar lipsa sigurantei zilei de maine isi pune amprenta foarte puternic asupra noastra incat ajungem la un pas de capitulare. Asa se intampla si in acest film,sotia lui Will Smith,nemairezistand presiunii lipsei banilor,renunta la familie,plecand si lasand copilul in varsta de cinci ani,in grija tatalui.

De aici incepe iadul tatalui (actorul Will Smith),ramas singur,fara bani,fara un loc de munca si fiind nevoit sa aiba grija de propriul fiu ,care isi venereaza tatal si care are incredere oarba in toate actiunile sale.

Este dramatic sa vezi cum dorm amandoi in cabina unul wc public dintr-o statie de metrou,cum acest tata erou reuseste in ciuda tuturor lucrurilor care i se impotrivesc, sa aiba grija de copilasul sau. Din propria mea experienta va spun dragi prieteni, ca nu exista MOTIVATIE MAI PUTERNICA IN VIATA decat responsabilitatea cresterii si educarii unui copil…..esti in stare de orice !  Motivul pentru care acest film a avut un impact puternic emotional asupra mea este si faptul ca si eu,la fel ca personajul principal din acest film, am ales sa-mi cresc singura copilul.willsmith2_090107ap183

Nu am sa povestesc filmul cu lux de amanunte,ar fi pacat sa nu-l vedeti , este un film cu happy end. Acest om, reuseste cu eforturi inimaginabile,intr-un final,sa fie cel mai bun din 20 de candidati pentru un post la o firma de brokeraj si sa obtina jobul atat de ravnit,atat de necesar….sincer…am plans la acest film….este poate o parte din povestea fiecaruia dintre noi….in-cautarea-fericirii

Acest om, a ajuns in final sa-si cladeasca propria firma de brokeraj, sa devina prin proprille forte si o motivatie foarte puternica,exact ceea ce si-a dorit – PENTRU EL SI FIUL SAU.

Acesta este dragi prieteni secretul reusitei – depasirea tuturor obstacolelor,dorinta de nestramutat indiferent de piedici si poate cel mai important – MOTIVATIA!

Va doresc din suflet sa aveti forta necesara pentru a va urma visul …fiecare dintre noi avem un vis….poate ar fi bine sa incepeti de acum!

Puteti viziona filmul ,gratuit ,aici.

Toate cele bune in noul an!

Postat in Am vazut filme