Ne-am imbracat in haine noi

Dragii mei,va doresc ca in noul an sa aveti ganduri bune,sperante,iubire in suflet si multe realizari.

Am inceput anul in forta ,iar prima schimbare majora este crearea unui nou blog – mai interesant ,mai frumos,mai altfel. Schimbarea majora consta in faptul ca veti gasi aici,concentrate intr-un singur loc foarte multe informatii legate atat de produsele noastre cosmetice cat si de bijuteriile pe care le creem cu multa dragoste si pasiune. De asemenea, veti putea afla despre cum sa va pastrati frumusetea naturala oferindu-va sfaturi si informatii utile,retete pentru fabricarea prorpiilor sapunuri naturale, creme,tincturi , intr-un mod simplu,chiar la voi acasa ,cu costuri reduse.Va vom impartasi din experienta noastra,astfel incat cei care au pasiuni similare cu ale noastre,sa afle cum isi vor putea demara prorpria afacere si astfel sa obtineti libertatea financiara necesara pentru a decide singuri cum sa va petreceti viata.

Fie ca de acum incolo sa uitam tot ce ne-a suparat,sa iertam,sa iubim si sa conspiram pentru ca sperantele si visurile noastre sa devina realitate !

Vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi,tuturor celor care au crezut in mine,celor care ma iubesc,prietenilor si colaboratorilor mei.

Postat in Ce am mai facut