RAW GENERATION EXPO – pentru o viata sanatoasa

Raw Generation Expo este un eveniment unic si national, organizat si sponsorizat de  Ligia si Raoul Pop.  Expozanti din diferite colturi ale tarii si din strainatate (persoane juridice si fizice) participa la fiecare editie pentru a va prezenta alimente, produse diverse, servicii si aparatura care sa va faca viata mai placuta si mai sanatoasa.

Expozitia se desfasoara in spatii mari, acoperite si climatizate, intr-un cadru elegant si curat. Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti.

Editia VIII a expozitiei ,unde pentru a doua oara vom participa si noi cu produsele marca ZainBeauy  ,va avea loc pe 16 noiembrie 2014 la Romexpo in Bucuresti, intre orele 9-19, la pavilioanele H1 si H2. 

Expozitia tine o zi, deoarece organizatorii doresc sa aiba, ca si pana acum, cateva mii de vizitatori intr-o zi in loc sa vina doar cateva sute pe zi. Aceasta se desfasoara in intervalul orar 9-19 iar intrarea costa 10 lei. Fiecare bilet cumparat  se va califica pentru inscrierea in marea tombola, care contine premii mari si mici si are loc la fiecare editie a expozitiei.

Veti avea nevoie de invitatia de mai jos pentru ca sa intrati in incinta Romexpo. Ea trebuie doar imprimata alb-negru. Pentru cei care o uitati acasa, e bine de stiut ca pe poarta E accesul se poate face si fara invitatie iar pe la poarta A, organizatorii au angajat o persoana sa va dea invitatii daca cumva le uitati. 

Descarcati invitatia de vizitator aici.

afis-toamna-2014

Deci va asteptam cu drag la un eveniment de marca in acest domeniu. Vom avea foarte multe produse,mai multe ca niciodata si multe modele de sapunuri naturale destinate sarbatorilor de Craciun – modele deja cunoscute dar si modele noi,deosebite ,dupa cum bine stiti ca noi facem.sapun CHRISTMS TREE CLEAR