Sampon & gel de dus NATURELLE

Pericolul ascuns in spatele unei reclame ce poate fi convingatoare ,se afla samponul ce inunda rafturile magazinelor – ambalat dragut si placut mirositor. Am scris cateva  articole  foarte utile  pe tema ingredientelor nocive ce se afla in cantitati mari in compozitia produselor cosmetice de pe piata .Daca iti pasa ce se intampla cu pielea ta atunci cand le folosesti citeste aici.

Consider ca o ingrijire  sanatoasa a pielii si parului de orice tip ,incepe cu utilizarea samponului si gelului de curatare pentru piele. Samponul lichid lipsea din raft ,asa ca am trecut la treaba si am creat o reteta pentru sampon ,ca apoi s-o imbunatatesc ,astazi avand sampon si gel de dus intr-o singura formula.SAMPON NATURAL

ambalat manualAm realizat un  produs complet, 2 in 1,bine tolerat de piele ,inclusiv cea sensibila ,eficient si natural destinat curatirii parului cat si pielii fara a produce iritatii ,lasand o senzatie de curat si prospetime. Parfumul este dat de uleiuri esentiale sau parfumanti naturali.

Ingrediente:FORMULA PENTRU PAR GRAS SI PIELE SEBOREICA – apa,apa de trandafiri ,baza lavanta blanda Bio,tenside hidratante,tenside spumante de origine vegetala,derivate din uleiul de cocos ,MARINE-Z (alge marine),ulei de AVOCADO Bio,PANTHENOL, conservant agreat ECOCERT, ulei esential de menta .

Ingrediente:FORMULA PENTRU PAR NORMAL SI PIELE – apa,apa de trandafiri ,baza lavanta blanda Bio,tenside hidratante,tenside spumante  de origine vegetala derivate din uleiul de cocos , ulei de CATINA, conservant agreat ECOCERT, ulei esential de portocale si grapefruit .

Ingrediente:FORMULA PENTRU PAR USCAT SI PIELE USCATA – apa,apa de trandafiri ,baza lavanta blanda Bio,tenside hidratante tenside spumannte de origine vegetala dirivate din uleiul de cocos,ulei de AVOCADO BIO,PANTHENOL, conservant agreat ECOCERT, ulei esential de portocale si grapefruit .

Ingrediente:FORMULA PENTRU COPII SI BEBELUSI – apa,apa de trandafiri ,baza lavanta blanda Bio,tenside  hidratante,tenside spumante de origine vegetala derivate din uleiul de cocos,ulei de AVOCADO BIO, conservant agreat ECOCERT, parfumant natural “fructe tropicale”.

MARINE-Z  este un compus din extract de alge marine si zinc destinat reglarii secretiei de sebum la nivelul fetei si scalpului,este antibacterian si antiinflamator.

ULEIUL DE AVOCADO este unul dintre cele mai bune uleiuri care pot fi utilizate pentru hranirea dar mai ales pentru stimularea cresterii parului. Recomandat impotriva caderii parului,matretii,pentru ingrijirea parului vopsit,tern si lipsit de stralucire.

In momentul plasarii comenzii,va rog sa specificati formula de sampon & gel de dus pe care o doriti.

Termen de valabilitate : 6 luni

Greutate : 250 g
Fara SLS,paraben.