Sapun natural RUBEN – o simfonie a culorilor si a florilor

Da, o simfonie a culorilor si a florilor….asa mai pot fi denumite aceste minunate sapunuri…RUBEN -SAPUN NATURAL

Marturisesc a nu stiu cata oara ca sunt indragostita iremediabil de natura ,cu tot ceea ce ne poate incanta si oferi…privind-o in toata splendoarea ei,il privim pe Dumnezeu in maretia sa.

RUBEN va fi de fapt o gama de sapunuri  marca ZainBeauty ,ce va cuprinde o mare varietate de culori, bineinteles ca aici ma refer atat la culorile ambalajului din hartie TISSUE (de matase,foarte fina si delicata), culorile sapunurilor cat si la continut -unturi si uleiuri vegetale de cea mai buna calitate.

Cred ca sapunurile RUBEN nu puteau fi puse mai bine in valoare decat cu ajutorul minunatei hartii de matase si,bineinteles,cu o eticheta pe masura.

Design-ul de produs este extrem de important si uneori face mai mult decat produsul in sine – aici ma refer la prima imagine pe care oamenii si-o formeaza atunci cand privesc un produs.

Astazi in imagini se regasec doua produse din gama RUBEN :

1. Sapun cu ulei de BORAGO si CATINA , – culoare portocaliu RUBEN - SAPUN NATURAL 1. RUBEN PORTOCALIU 2.RUBEN PORTOCALIU

2. Sapun cu carbune vegetal si muuult ulei de masline – culoare roz  RUBEN - SAPUN NATURAL 1. RUBEN ROZ 2. RUBEN ROZ

In afara faptului ca sunt foarte aspectoase,sapunurile sunt realizate manual din ingrediente de cea mai buna calitate. Design-ul imi apartine in totalitate,este creatie proprie.

Uleiul de BORAGO poseda proprietati extraordinare de regenerare cutanata.Previne pierderea fermitatii pielii si reduce roseata,mancarimile,inflamatia pielii.
Uleiul BIO extras din seminte de catina este un ulei deosebit ,ce poseda calitati rare – foarte bogat in vitamine K,A,E,A,D SI BETA CAROTEN,fier,zinc.
Uleiul de masline presat la rece folosit atat in alimentatie cat si in cosmetica, este apreciat in mod deosebit si recunoscut ca un pretios ajutor al sanatatii si frumusetii.

Aceste produse fac parte din oferta  pentru luna martie ,luna martisorului.

Puteti face un cadou deosebit,original si unicat  celor dragi.