Sapun natural – Spring

sapun natural cu turmericPutin verde,putin portocaliu si aroma inconfundabila a portocalelor contopita cu cea a lamailor verzi.

ambalat manualCreat pentru a hidrata si curata pielea in profunzime, acest sapun natural are in compozitie o cantitate generoasa de ulei de AVOCADO presat la rece ,unt de cacao,ulei de ricin,ulei de masline si pudra de TURMERIC. Culoarea sapunului este oferita in mod natural de uleiul de avocado si pudra de turmeric.

Spre rusinea mea,am descoperit recent acest minunat condiment si beneficiile lui asupra pielii.  Cunoscut si sub denumirea de curcuma, turmericul este un antiseptic puternic, si extrem de util in tratarea tenului acneic.

Uleiul de avocado presat la rece  contine vitaminele A,C ,D si E, proteine,beta-caroten,lecitina,steroli,polisteroli si potasiu. Este usor absorbit de piele,hidrateaza in profunzime pielea ,ceea ce il face un produs foarte eficient .Utilitatea lui este dovedita si in tratarea unor probleme de piele – psoriazis,prurit,eczeme – calmand senzatia de mancarime si/sau usscaciune a pielii.  sapun natural cu turmeric

Parfumul sapunului natural este oferit de  uleiuri esentiale – portocale,lemongrass,litsea cubeba si tamaie.