Sapunuri naturale Speccial Occasions – marturii pentru nunta sau botez

Evenientele,ca si lucrurile ,au valoarea pe care noi vrem sa le-o dam. Acestor doua evenimente – nunta noastra si botezul copiilor  ,noi toti le oferim cea mai mare valoare si cea mai mare atentie. Ne dorim sa fie evenimente speciale si care sa ramana pentru totdeauna in inimile noastre .

Localul este frumos,primitor iar aranjamentele florale sunt alese dupa posibilitatile materiale ale fiecaruia…totusi micile detalii fac diferenta ! De aceea am pus tot talentul si priceperea mea in acest scop si incepand cu anul acesta puteti achizitiona din magazinul meu , marturii pentru nunta si/sau botez din sapun natural.marturii sapun natural marturii-din-sapun-natural 3 marturii-sapun-natural-fistic-3 marturii-sapun-natural-floarea-soarelui-1marturii sapun naturalmarturii-sapun-natural-lavanda-1marturii-sapun-natural-lavandamarturii-sapun-natural-lavanda

Sapunul natural este de mici dimensiuni si realizat special pentru anumite evenimente sau sarbatori, ambalat in pungute din celofan transparent si accesorizat cu fundite sau in functie de preferintele voastre. Exista in stoc doar cateva bucati,pentru cantitati mai mari,va rog sa ma contactati pe adresa de e-mail contact@sapunzain.ro sau la telefon 0733 837 856.