Vine primavara -martisoare naturale

Daaaaaa…vine primara…ghioceii se pregatesc sa ne bucure simturile cu parfumul lor suav. Venirea acestui anotimp ma trezeste din nou la viata. Fiecare primavara este pentru mine un nou inceput,este ca o perpetua renastere.Aceasta primavara ce bate acum la usa ,ma va gasi in staie noi – un  nou blog,un magazin online cu scumpele mele produse pe care le realizez cu atata dragoste, un nou inceput in acest domeniu. Am sa povestesc asta mai pe larg intr-un articol viitor.

Din dragoste pentru natural,am ales ca aceste micute sapunuri naturale ,sa fie vestitorii primaverii pentru bunici,prietene,mame,sotii si doamnele invatatoare. Diferit parfumate si ambalate cu atentie in hartie de matase,sapunurile naturale va asteapta sa le daruiti.MARTISOR natural

Ingrediente: ulei de măsline (olive oil ), ulei de cocos(cocos nucifera oil), ulei de palmier (palm oil),  ulei din germeni de grâu (triticum vulgare wheat germ oil), miere,lapte,uleiuri esentiale.

Micile sapunuri naturale marca ZainBeauty, au diferite forme si culori,la fel,daca doresti sa le cumperi,poti alege culoarea ambalajului.

 

Fiecare sapunel are aprox. 35 grame si costa 4 lei.

100% naturale, fără aditivi, fără coloranţi şi conservanţi chimici, conţine numai INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALĂ.